Over iFoneguide


iFoneguide richt zich op het aanbieden van applicaties en tweaks voor de iPhone van Apple.

Je kunt iFoneguide beschouwen als een open source project, waaraan iedereen mag bijdragen. Heb je interessant iPhone nieuws en vind je het leuk om te bloggen? Neem dan ook contact met ons op.

Geschiedenis

iFoneguide is in november 2007 opgericht door Fresh & Sjowol.
In het begin was iFoneguide website met handleidingen om de iPhone helemaal bellend te maken.
Het idee ontstond om deze handleidingen ook in het Engels aan te bieden. Met deze (Engelstalige) handleidingen vierde iFoneguide hoogtijdagen tijdens het firmware 1.1.2 tijdperk.

iFoneguide is zich in de loop der tijd steeds meer gaan richten op het automatiseren van applicaties die belangrijk zijn voor het gebruik van de iPhone in het Nederlandstalige gebied.
De unlockhandleidingen kwamen daardoor op de achtergrond te staan en de iFoneguide repositories bouwden in razendsnel tempo een goede reputatie op in België en Nederland. Je kunt je iPhone echter nog steeds unlocken met onze nieuwste iFoneguides!

Heden en toekomst

In Februari 2008 introduceerde iFoneguide de eXperimental repository (ook wel bekend als iFoneguideX). Vanaf dat moment hebben diverse iPhoneclubleden zich enorm ingespannen om inhoud te geven aan dit eXperimental idee. iFoneguideX bleek vanaf het begin een enorm succes en intussen bevat de eXperimental repository voor de AppTapp Installer al talloze nuttige pakketten om je iPhone nog beter te maken.
iFoneguide zal zich in de toekomst verder ontwikkelen als aanbieder van allerlei leuke en handige applicaties en tweaks voor de iPhone, met name voor gebruik in het Nederlandstalige gebied. De nieuwe koers vroeg bovendien om een vernieuwde begeleidende website die de installer repositories ondersteunt.

iFoneguide biedt vandaag de dag ook handige tips en tricks bij het gebruik van je iPhone en heeft een breed netwerk om je iPhone te laten unlocken en upgraden.

In het vervolg kan iedereen die zich met iPhonetweaks bezig houdt zijn applicaties aanbieden via iFoneguide. Op de vernieuwde website kan de ontwikkelaar van een pakket of een blogger dieper ingaan op zijn/haar creaties en kunnen aangemelde gebruikers reacties, verbetervoorstellen en waardering achterlaten.

iFoneguide heeft in de toekomst nog veel meer in petto, bezoek de website dus regelmatig!