Waar is de TomTom navigatie voor de iPhone in firmware 3.0?

Zoals je misschien wel hebt gelezen komt TomTom met de bekende turn-by-turn navigatie voor de iPhone 3G en iPhone 3Gs. Bij de aankondiging van firmware 3.0 heb je wellicht de indruk gekregen dat TomTom standaard in de firmware zit. Helaas… Maar hoe krijg je TomTom op je iPhone?

Zoals elke officiële 3rd party software, zal ook de TomTom Navigator verkrijgbaar zijn via iTunes in de App Store van Apple, maar zover is het nog niet. TomTom heeft de Navigator voor de iPhone met stembegeleiding wel officieel aangekondigd, maar noemt geen datum en ook geen prijzen.
Voor het gebruik van TomTom op de iPhone is een iPhone 3G, of iPhone 3Gs nodig. Op de iPhone 2G werkt TomTom niet, omdat die geen ingebouwde GPS heeft. Verder moet je firmware 3.0 op je iPhone hebben geïnstalleerd.
Er komt ook een houder voor in de auto beschikbaar, zodat je je iPhone als een volwaardig navigatiesysteem kunt gebruiken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in TomTom voor de iPhone, dan is er alvast een introductiefilmpje beschikbaar.

.

Kijk voor meer informatie op de site van TomTom.

1 Reactie op “Waar is de TomTom navigatie voor de iPhone in firmware 3.0?”

  1. kevin schreef:

    hey. ik heb dit natuurlijk op men iphone 3G 8Gb maar weet iemand hoe ik signaal ga kunnen krijgen ??? ik heb alles geprobeerd maar het lukt niet. heb route gepland en dan staat er nog altijd wachten op gps signaal….
    iemand een oplossing hiervoor??? gr

    BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie