Apple presenteerde QuickPwn als officiële webapp!

De vreemdste dingen kunnen gebeuren. Zo presenteerde Apple onlangs de website QuickPwn.com als officiële webapplicatie. Inmiddels is Apple’s aankondiging alweer weg, maar Google’s cache onthoudt alles!

iPhoneclub houdt echt alles scherp in de gaten en werd getipt over dit vreemde voorval.
Waarom is dit “schokkend” nieuws? Het programma QuickPwn jailbreakt en unlockt iPhones en is daarom taboe bij Apple.
QuickPwn.com is dan wel een iPhonegerelateerde website, maar is niet de maker van de tool QuickPwn. Het programma QuickPwn is een succesvolle creatie van het iPhone Dev Team. De site QuickPwn.com lift daar gewoon dankbaar op mee. Tsja, het iPhone Dev Team was zo dom om het domein QuickPwn.com niet (tijdig) op hun naam te registreren en dan doen anderen het (dus) wel.

Het echte programma QuickPwn is alleen geschikt als programma dat draait op Windows, of op Mac OS. Een webapp zou wel erg onzinnig zijn voor deze geavanceerde applicatie.
Heel goed dat Apple de webapp van QuickPwn.com uit zijn catalogus heeft gekieperd. Stelletje losers, die eigenaars van QuickPwn.com. Wie wil er nou een icoon op zijn Springboard van deze laaielichters?
Uit respect voor het iPhone Dev Team plaatsen we hiet geen link naar deze parasitaire website.

Het blijft toch wel opmerkelijk, deze vergissing van Apple. De term QuickPwn zou toch onmiddelijk alle alarmbellen moeten laten afgaan bij iedere Applemedewerker.

Hier vind je de Google cache pagina van de vergissing van Apple en hier zie je dat de boel echt is opgeruimd (let op de URL!).
Mocht zelfs Google’s cache al opgeschoond zijn, dan hebben we hier nog het plaatje.


3 Reacties op “Apple presenteerde QuickPwn als officiële webapp!”

 1. Gregor Biljardt schreef:

  @Fresh, dat klopt wel, maar of het nuttig is, dat is een ander verhaal. Het artikel hier heeft wel meer details zoals Google Cache inderdaad.

  @Jan, volgende keer niet meer iets via mijn IP posten op weet ik veel welke website, zo heb je me al eens een IP ban opgeleverd…

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. Fresh schreef:

  @JanWieren: Hallo Jan, het is geen “wie is eerst” wedstrijd. Het was gewoon aardig nieuws waar we ons eigen originele licht over hebben laten schijnen.

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. JanWieren schreef:

  Het artikel was stukken beter op iPhoneclub.nl, bovendien zijn jullie stukken later.

  Google cache is wel grappig.

  BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie