App Store: Hyves, File Info en NU.nl. Gratis voor onderweg!

Handige applicaties voor onderweg voor de iPhone zijn altijd van harte welkom, en zeker als ze gratis zijn! Neem nou Hyves, File info en NU.nl. Speciaal voor de iPhone gemaakt, zodat je optimaal met je vrienden in contact kunt blijven, de files kunt vermijden en het laatste nieuws kunt lezen.

Hyves

Ook jij hebt natuurlijk al je vrienden al verzameld op de site Hyves.nl. Wil je onderweg in contact zoeken met je maatjes? Download dan de Hyves applicatie die speciaal voor de iPhone is gemaakt. Je kunt er de nieuwste berichten van je vrienden mee lezen, maar je kunt ook een krabbel plaatsen etc. Hyves voor de iPhone is zeer uitgebreid en daarom voor alle Hyves-leden een “must have” op de iPhone. Download.

 File Info

Je rijdt in de spits en natuurlijk is het weer zover: file. Je kunt je nu vroegtijdig op de iPhone laten informeren over files met File Info. Misschien kun je beter besluiten om een uurtje langer op kantoor te blijven, of de nabijgelegen McDonalds te bezoeken alvorens naar huis te gaan. Files zijn onvermijdelijk, maar jij hoeft er dus niet meer in te staan dankzij de applicatie File Info, tenzij je bewust de file in rijdt, natuurlijk….
File Info maakt gebruik van de gegevens van de ANWB en is dus altijd accuraat. Download.

Nu.nl

Nu.nl behoeft geen introductie. Het is dé nieuwssite die werkend Nederland op kantoor bezoekt. Met z’n onopvallende uiterlijk en korte berichten is NU.nl uitermate geschikt om je op kantoor op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Zelfs de meest doortastende collega, of misschien zelfs je baas zal aan de site niet zien dat je aan het “free-wheelen” bent in de baas z’n tijd. Het kan nu nóg onopvallender, en wel met de NU.nl app voor de iPhone. Gratis te downloaden uit de App Store. Download hem gewoon via 3G en niet via het netwerk van je baas, dan blijf je helemaal anoniem en buiten schot. Nu de Telegraaf nog…. Download.

Plaats een Reactie