Laat je niet oplichten op Marktplaats met een nep iFoneguide 3G Sim.

Op Marktplaats en op diverse andere sites zijn iPhone 3G aanbieders actief die beweren dat hun iPhones geünlockt zijn met een iFoneguide 3G Sim. Laat je niet voor de gek houden, wij hebben onze sim alleen maar geleverd aan eindgebruikers die reeds over een iPhone 3G beschikken.

Aan de ene kant is het voor ons een compliment, want de iFoneguide sim werkt inderdaad erg goed. Aan de andere kant zijn deze praktijken schadelijk voor de naam van onze service. De iFoneguide sim heeft blijkbaar zo’n goede reputatie dat anderen daar graag misbruik van maken. Hieronder vind je plaatjes van enkele iPhone 3G aanbieders op Marktplaats die beweren dat ze een iFoneguide Sim bij hun iPhone 3G leveren. Laat je niet voor de gek houden, want het is namelijk niet waar.

Mocht je een aanbieder treffen die beweert jou een (iPhone 3G met) iFoneguide sim te leveren, neem dan even contact met ons op om de oprechtheid van de aanbieder te controleren. Wij leveren alleen service als je je 3G unlocksim hebt aangeschaft bij één van bovenstaande iFoneguide servicepunten.

Ben je geïnteresseerd in een iPhone 3G via Marktplaats? Ga dan persoonlijk naar de verkoper toe en betaal zeker niet vooruit! Nogmaals, verifieer van tevoren of de bijgeleverde unlocksim wel een echte iFoneguide sim. Je kunt eventueel ook vragen stellen in het 3G hardware unlock topic in het forum van iPhoneclub.nl voordat je op internet tot aanschaf van een iFoneguide 3G sim (i.c.m. een iPhone 3G) overgaat.

1 Reactie op “Laat je niet oplichten op Marktplaats met een nep iFoneguide 3G Sim.”

  1. Danny schreef:

    Ik heb vorige maand hier een prima werkende ifoneguide sim gekocht. Sinds vandaag is het mogelijk om mijn Orange simkaart te gebruiken in mijn T-Mobile iPhone. Iemand intresse om deze te kopen voor 40euro?

    Had dit kaartje gekocht omdat ik toen 3 maanden moest wachten totdat mijn Orange nummer naar T-Mobile werd overgezet.

    (drensenbrink {at] mac [.} com)

    BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie