Al meer dan 200 3G iPhones bellend met de iFoneguide 3G Sim!

iFoneguide heeft een mijlpaal bereikt. Sinds de iFoneguide 3G Sim op 1 september 2008 aangeboden werd, bellen er al meer dan 200 enthousiaste iPhone 3G gebruikers met de iFoneguide 3G Sim! De meeste iFoneguide 3G Sim gebruikers hebben bij Fresh of Dien persoonlijk hun sim laten installeren. Meer ervaren gebruikers bestellen de iFoneguide 3G Sim per post en ook van hun krijgen we veel positieve reacties. We staan onze klanten actief bij omtrent het bellen en internetten met de iPhone als er onverhoopt toch nog vragen mochten zijn en dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

We hebben inmiddels iPhones uit alle windstreken van de wereld geünlockt met de iFoneguide 3G Sim. Opvallend is dat veel zakelijke bellers hun “Nederlandse” iPhone bellend willen hebben op het netwerk van de werkgever. De T-Mobile simkaart wordt dan doorgegeven aan een familielid, dat vervolgens met een andere telefoon van het abonnement gebruik maakt. Heel slim van deze zakelijke bellers! Verder hebben we Engelse, Amerikaanse, Zwitserse, Portugese, Belgische, Franse, Duitse, Deense en zelfs Australische iPhones die 3G ondersteunen geünlockt met de iFoneguide 3G Sim. Bij Fresh was de vreemdste combinatie een Australische iPhone 3G met een Belgische simkaart, en het werkt! Dien en Fresh bellen zelf al sinds begin augustus met de iFoneguide 3G Sim i.c.m. hun Portugese en gelockte 3G iPhones op Vodafone NL en T-Mobile NL (sim-only).

Wij hadden dit overweldigende enthousiasme voor de iFoneguide 3G Sim eigenlijk in eerste instantie niet verwacht. iPhone 3G liefhebbers zijn blijkbaar erg creatief als het gaat om het verkrijgen van een iPhone 3G. We zijn zelf vaak hoogst verbaasd over hoe klanten aan hun iPhone 3G zijn gekomen. Uiteindelijk maakt dat ook niks uit, want we krijgen alle iPhone 3G’s bellend op ieder netwerk.

Heb je ook een iPhone 3G gekocht en zit daar een simlock op? Je kunt gerust bij Dien en Fresh terecht om hem bellend te laten maken op je eigen netwerk. Je wordt altijd hartelijk ontvangen (met een kop koffie of iets anders te drinken), je krijgt de nieuwste iPhone software op je iPhone, je iPhone wordt Nederlands gemaakt, geactiveerd voor iTunes zodat je je contact- en agendagegevens kunt synchroniseren en muziek en video’s op je iPhone kunt zetten, Youtube op de iPhone wordt werkend gemaakt en we stellen je mobiele internet in als je dat wenst, zodat je gebruik kunt maken van het snelle 3G netwerk van jouw eigen provider. Natuurlijk doen we ook een testgesprek met je iPhone 3G om zeker te zijn dat hij ook daadwerkelijk bellend is op je eigen netwerk. Kortom, je iPhone 3G werkt volledig op je eigen netwerk met onze service. Deze service inclusief iFoneguide 3G Sim kost 75 euro.

Heb je interesse in een iFoneguide 3G Sim voor je iPhone 3G? Neem contact op met Dien in Nieuw-Vennep. Lees hier verder over de iFoneguide unlockservice.

4 Reacties op “Al meer dan 200 3G iPhones bellend met de iFoneguide 3G Sim!”

 1. Ron schreef:

  Echt waar goede service makkelijk te plaatsen en heeel goed werkend
  Had eerst een andere steeds storing en geen bereik maar nu alles perfect werkend

  bedankt voor de prima service en ik zal t door vertellen !!!

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. Greggy schreef:

  Nu bijna een maandje de Sim in bezit. Totaal geen problemen gehad en alles werkt naar behoren (en verwachting). Een aanrader, en dat mag best gezegd worden! Vodafone business abbo, 3G 8GB, fw 2.1 JB.

  Een tevreden klant (die geen hoop meer had op een korte termijn softmod unlock)

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. Peter-B schreef:

  Van die 200 ben ik er ééntje van: ik had de ifoneguide sim besteld en snel in huis. Geplaatst in mijn iPhone 3G 8 gig met firmware 2.1 en jawel: werkt perfect met mijn Vodafone abo 🙂

  Thanx!

  BeantwoordenBeantwoorden
 4. BlueSky schreef:

  Jawel, ook ik heb de ifoneguide sim aangeschaft. Werkt super met KPN !

  Jongens, helemaal top!

  BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie