iFoneguide 3G Sim zeer succesvol!

Vanaf de dag dat de verkoopstart plaatsvond op 1 september 2008 is het hard gegaan met de iFoneguide 3G Sim verkoop. iFoneguide was bijna door de voorraad heen. iFoneguide heeft de nieuwe levering op donderdag 11 september 2008 binnengekregen. Dus we hebben weer voorraad!

iFoneguide had nooit verwacht dat de toeloop zo groot zou zijn, mede dankzij tevreden klanten die bij ons bellend de voordeur uitliepen, is de verkoop erg hard gegaan. Mond tot mond reclame werkt nou eenmaal het beste. Niet te vergeten de mensen die de iFoneguide 3G Sim toegestuurd hebben gekregen en onze handleiding op de website gebruikt hebben om de sim zelf in het toestel te plaatsen en vervolgens een positieve reactie op de website hebben achtergelaten.

iFoneguide heeft besloten om nog een partij te bestellen om onze tevreden klantenkring nog breder te maken. Wij zien graag mensen bellend en met een brede glimlach de voordeur uitlopen, met de blik in hun ogen, hij doet het eindelijk 🙂
Tevens worden wij blij van de mensen die alles thuis hebben gedaan en werkend hebben gekregen, hiervan krijgen wij ook veel reacties binnen. En niet te vergeten alle warme complimenten die op de site staan.

Het blijkt maar weer hoe gewaardeerd iFoneguide wordt door de iPhonegebruikers in Nederland en België.

Beste klanten bedankt voor alle leuke reacties!!

Met vriendelijke groeten,

Fresh & Dien

1 Reactie op “iFoneguide 3G Sim zeer succesvol!”

  1. benjamin schreef:

    ik heb het toch geprobeerd omdat ik wel een t-mobile simkaart heb hoopte ik dat ik toch kon updaten. helaas mijn iphone werd weer gelocked, ben immiddels weer gedowngrade naar 2.0.2 maar kunnen jullie misschien een custom firmware uploaden voor de mensen die niet op mac werken zodat we toch naar 2.1 kunnen upgraden?
    groetjes

    BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie