Unlock je iPhone 3G. Bestel de iFoneguide 3G Sim en bel met jouw eigen netwerk!

iFoneguide heeft uitgebreid getest met de iFoneguide 3G Sim om de iPhone 3G te unlocken. We hebben onze Portugese iPhones met de 3G unlocksim aan een duurtest onderworpen en hij heeft al onze tests doorstaan! Je kunt de iFoneguide 3G Sim vanaf nu bestellen.

Zoals we al eerder schreven schaften Fresh en Dien van iFoneguide ieder een gelockte Portugese iPhone 3G aan om de iFoneguide 3G sim te kunnen testen. We zijn inmiddels een flink aantal weken verder en we hebben geen netwerkproblemen ondervonden met de iFoneguide 3G Sim. We hebben de iFoneguide 3G Sim getest op firmware 2.0, 2.0.1, 2.0.2 en 2.1 met alle Nederlandse GSM netwerken. Zo kun je met je iPhone 3G van T-Mobile bellen met bijvoorbeeld Vodafone. Ook een gelockte buitenlandse iPhone 3G uit bijvoorbeeld Portugal, Duitsland, Zwitserland, of de Verenigde Staten etc. kun je met deze sim bellend maken. Het maakt eigenlijk niet uit waar je iPhone 3G vandaan komt, met de iFoneguide 3G Sim kun je bellen en mobiel internetten via 3G.

Met de iFoneguide 3G Sim is programmeren niet nodig, dat in tegenstelling tot sommige andere (soms slecht werkende) x-sim oplossingen. Je hoeft je eigen sim niet te schuren om hem vlakker te maken en je hoeft de iFoneguide 3G Sim ook niet vast te plakken aan je eigen simkaart. Je knipt alleen een klein hoekje uit het plastic van je simkaart met een nagelschaartje, om ruimte te bieden aan de chip op de iFoneguide 3G Sim. Op deze manier is er geen enkel gevaar dat je simtray beschadigd raakt, of niet meer uit de iPhone is te nemen. Je simkaart blijft bovendien bruikbaar in iedere andere GSM. Voor het gebruik van onze sim is een geactiveerde iPhone 3G nodig, hij hoeft niet per sé gejailbreakt te zijn. (iFoneguide kan je iPhone 3G met software activeren).

Zoals altijd bij iFoneguide gaat iedereen met een iPhone (3G) bellend de deur uit.

*Bestellen van de iFoneguide 3G Sim is helaas niet meer mogelijk.*

48 Reacties op “Unlock je iPhone 3G. Bestel de iFoneguide 3G Sim en bel met jouw eigen netwerk!”

 1. sammy laebens schreef:

  geachte
  ik heb onlangs een 3gsim gekocht via jullie en dat werkt perfect
  daarvoor een grote merci
  maar mijn vraag is of ik mijn iphone mag opgraeden van2.0 naar 2.2
  zo neen wat kunnen de gevolgen daar van zijn
  bedankt en prettige feesten

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. lau schreef:

  Ik heb een probleem met m’n iphone. 2.2 geinstalleerd en niets doet het meer met kpn. andere kaart erin: niks aan de hand. hoe kan ik hem alsnog werkend (3g en bellen) krijgen met kpn? moet de 2.2 eraf?
  ik ben in het bezit van een gevey 3g.

  iemand idee??

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. karim schreef:

  Heey
  ik heb gister mijn iphone ontvangen uit de us
  maar hij is aangesloten bij at&t.
  nu wil ik hem simlock vrij maken.

  maar ik had gehoord als je bv Quickpwn gebruikt dat je daarna later je iphone niet meer via software kan unlocken??

  maaar hier is wat meer info over die iphone

  iphone 3G 8GB
  2.2

  BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie