Voor gebruikers van SAP: gratis apps van de VNSG

Bij klanten van SAP software, maar vooral bij SAP-consultants en -gebruikers is de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) geen onbekende vereniging. Onlangs heeft de VNSG twee gratis apps voor de iPhone, iPad en iPod ter beschikking gesteld via de Apple App Store.

“Mijn VNSG”
Anders dan de naam suggereert is het niet nodig om in te loggen met je VNSG-gegevens om gebruik te maken van Mijn VNSG. Met de gratis app krijg je recent nieuws over de VNSG, komende ICT-events en algemene SAP-zaken. Verder geeft de app je ‘Tips & Tricks’ per SAP-gebied. Op dit moment is het aantal tips & tricks nog zeer beperkt, maar wellicht verandert dat snel. Een preview van het actuele VNSG Magazine kun je – tot slot – ook nog lezen met de app.

Download de gratis app Mijn VNSG hier:
http://itunes.apple.com/nl/app/mijn-vnsg/id427959521?mt=8#


“VNSG 2011”
Met deze app lees je het complete programma van het VNSG congres 2011 dat plaatsvindt op 14 en 15 april 2011 in Groningen. Door middel van een filter kun je met de app de voor jouw interessante lezingen en workshops opzoeken. Tijdens het congres kun je met deze app jouw bezoekersfoto’s direct uploaden naar de VNSG. De foto’s worden dan met anderen gedeeld op de website www.vnsgcongres.nl.

Download de gratis app VNSG 2011 hier:
http://itunes.apple.com/nl/app/vnsg-2011/id429224304?mt=8#

Relevante links:

Plaats een Reactie