Apple geeft iOS 4.2 vrij voor de iPhone 4, 3Gs en 3G

Vanaf nu biedt Apple iOS 4.2 aan via iTunes voor alle iOS-devices. Voordat je 4.2 installeert moet je goed stilstaan bij de eventuele gevolgen…

iOS 4.2 is er nu voor de iPhone 4, de iPhone 3Gs en de iPhone 3G. Bovendien krijgt de iPad de iOS 4.2 update en ook de nieuwste generaties van de iPod krijgen hem.
Als je een iPhone 2G van de eerste generatie hebt, dan blijft jouw iPhone op iOS 3.1.3, want dit model krijgt geen updates meer. Je hebt dus met een iPhone 2G niets te vrezen als je van een softwarematige unlock afhankelijk bent.

Heb je een iPhone 4, 3Gs, of 3G en ben je afhankelijk van een softwarematige unlock, zie dan van de update naar iOS 4.2 af! Er is nog geen unlock bekend voor iOS 4.1 en iOS 4.2, maar die wordt wel binnenkort verwacht.
Nogmaals, update niet naar iOS 4.2 als jouw iPhone bellend is gemaakt d.m.v. een softwarematige unlock!

2 Reacties op “Apple geeft iOS 4.2 vrij voor de iPhone 4, 3Gs en 3G”

 1. Fresh schreef:

  @Jeroen Huijben: Als je nu zelf met T-Mobile NL belt en de iPhone werd origineel geleverd door T-Mobile NL, dan kun je inderdaad updaten.
  Denk eventueel ook aan de optie om je telefoon gratis simlockvrij te laten maken. Lees: http://www.ifoneguide.nl/1675/laat-je-iphone-3g-of-3gs-voorgoed-simlockvrij-maken-door-t-mobile/

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. Jeroen Huijben schreef:

  Dus als ik een iPhone 3G heb die nog steeds gesimlocked is door T-mobile en nooit eerder geunlocked is, kan ik hem gewoon updaten naar 4.2?

  Alvast bedankt

  BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie