BMI calculator, nu gratis verkrijgbaar in de iTunes App Store.

Sinds een paar dagen is versie 1.01 van de gratis BMI calculator verkrijgbaar in de officiële Apple App Store in iTunes of op je iPhone.

Met de BMI calculator kun je makkelijk je Body Mass Index berekenen aan de hand van je gewicht en je lengte. Het ingeven van je gewicht en lengte is op een ludieke manier gedaan. I.p.v. het invoeren van getallen, kun je een cartoon dikker, dunner, langer en korter maken en zo je lengte en gewicht instellen. De bijbehorende BMI wordt automatisch berekend. Via een kleur wordt weergegeven of je gewicht in overeenstemming is met je lengte. Groen is goed, geel is te licht, oranje is te zwaar en rood is veel te zwaar. Gewoon een leuke App om te kijken of je (en je collega’s / klasgenoten) nog een beetje op gewicht zijn.

De BMI calculator is gemaakt door het Nederlandse bedrijf CirkelSoft dat zich o.a. specialiseert in het maken van applicaties voor de iPhone.

Klik hier om de BMI calculator van CirkelSoft voor je iPhone te downloaden uit de officiële Apple iTunes App Store. Het programma is zowel geschikt voor de eerste generatie iPhone als voor de iPhone 3G. Voor de eerste generatie iPhone geldt wel dat deze moet zijn geüpdate naar firmware 2.0. De BMI calculator is ook te gebruiken op je iPod Touch.

1) Hoofdscherm stel je lengte en gewicht in…>


2) 184 cm en 103 kilo is veel te zwaar…>

Je kunt kiezen uit 4 verschillende cartoons…>

 

Plaats een Reactie