iFoneguide, een uit de hand gelopen hobby. Interessante statistieken.

167001: het aantal unieke bezoekers dat de iFoneguide-site in de maand juli heeft ontvangen. Er is heel wat voor nodig om jullie dagelijks de beste applicaties aan te bieden in onze repositories en ervoor te zorgen dat de website ‘in the air’ blijft. Daarom werken we al een tijdje samen met ModernHost die perfect aan onze eisen voldoet.

Een site zoals iFoneguide heeft natuurlijk een enorme hoeveelheid aan bandbreedte nodig. Elke maand zitten we over de 200 GB, door de vele downloads en refreshes van de repositories maar ook van onze site. Per maand hebben we een goede 85000 pageviews op iFoneguide.nl. Gelukkig hebben we voldoende bandbreedte om dit allemaal zonder problemen door te komen. Hieronder vind je nog een overzicht van alle landen waar onze bezoekers vandaan komen: de Verenigde Staten staan ruim aan kop: dit is te verklaren door het feit dat onze repositories te vinden zijn in een source-pack van Installer en de populariteit van de pakketten. Nederland staat op de 2e plaats en België op de 8ste.

Vanwaar eigenlijk de keuze voor ModernHost? Het begon allemaal in februari: toen had iFoneguide te kampen met zware serverproblemen. Vincent van ModernHost schoot Sjowol en Fresh te hulp en bood meteen webspace aan op zijn servers. Jullie iPhones moesten toch blijven voorzien worden van de beste applicaties? Ondertussen is een goede vertrouwensband ontstaan en een officieel contract gesloten, zodat een lange toekomst voor iFoneguide alvast verzekerd is op technisch vlak.

iFoneguide is van plan om nog veel verder te groeien en ModernHost heeft daar het perfecte antwoord op. We zijn blij dat we zo’n sterke partner aan onze zijde hebben en wij hopen dat jullie dezelfde mening delen!

Ps: wanneer je bij ModernHost een webhosting-pakket bestelt en je geeft de code ‘ifoneguide‘ in, dan krijg je zomaar 25% korting op je eerste bestelling!

Plaats een Reactie