Het iFoneguide netwerk groeit!

iFoneguide is bij klanten een vertrouwde partner als het gaat om iPhone applicaties, of het herstellen van hun iPhones.

Het iFoneguide netwerk wordt steeds groter en dat is maar goed ook. In het hele Nederlandstalige gebied roepen onze klanten onze hulp in. iFoneguide is immers een vertrouwde partner als het gaat om het herstellen van je iPhone. Meestal kan dat herstellen met software, maar ook in hardwarereparaties is iFoneguide gespecialiseerd, zij het op kleine schaal. Onze man Croiman in Heusden (BE) is dé man van de hardware modificaties en reparaties. Hij heeft immers ook zijn stempel gedrukt op de beroemde “Psycho iPhone mod nr. 1”. Deze unieke iPhone is inmiddels in het trotse bezit van iFoneguide. Klanten in Hoofddorp kunnen deze unieke iPhone in het echt bewonderen! Alle anderen kunnen hem bewonderen in het filmpje onderaan deze pagina.

We zijn onze klanten erg dankbaar voor deze groei en we hopen hun nog lang van dienst te kunnen zijn. Vooral de vakkundigheid en persoonlijke benadering van iFoneguide worden door onze klanten zeer gewaardeerd. iFoneguide is uniek in het aanbieden van handleidingen om je iPhone bellend te maken en beter te maken. iFoneguide biedt daarvoor goede handleidingen en applicaties. Welke andere iPhone unlockservice doet ons dat na? Kom je er echt niet uit, dan helpt onze service. iFoneguide heeft nog veel meer in petto voor bezoekers en klanten in de nabije toekomst!

iFoneguide is nog op zoek naar uitbreiding van haar netwerk in het oosten en noorden van Nederland. Heb jij interesse en voldoe je aan de eisen die iFoneguide stelt? Neem dan contact op. Lees op je gemak de pagina van de iFoneguide unlockservice door en hoe je eraan kunt bijdragen.


Met dank aan Croiman, Fresh en iphoneclub voor het filmpje.

Reageren op dit artikel is uitgeschakeld.