Heeft GeenStijl gelijk? De iPhone houdt deze wereld leefbaar.

GeenStijl.nl, de grote (en gewaardeerde) tegenwichtpagina van de gesettelede Nederlandse journalistiek postte onlangs een artikel met een verklaring waarom homo’s niet uitsterven. GeenStijl heeft de verklaring. Volgens GeenStijl houden homo’s deze wereld esthetisch leefbaar en de iPhone schijnt daar zelfs een rol in te spelen!

Fresh van iFoneguide is zelf een hele grote fan van GeenStijl. Gewoon lekker recht voor z’n raap en confronterende journalistiek en daarbovenop ook nog veel (leed)vermaak op hun Dumpert site. Verrassend is wel om op GeenStijl te lezen dat de iPhone een rol speelt in de nieuwe aanwas van homo’s.

Heel simpel gedacht zouden homo’s logischerwijs uitsterven volgens GeenStijl, omdat ze geen schreeuwende en poepende spruiten voortbrengen. Maar nee, het zijn heel andere dingen die het percentage homo’s constant houden. Het songfestival, politieagenten en de behoefte van ons allemaal aan creatievelingen als interieurarchitecten, modeontwerpers,  TV-presentatoren en iPhonegebruikers zouden homo’s voortbrengen. Nou ja, lees het orginele artikel zelf maar…

Wat schetst mijn verbazing? De iPhone houdt de homo’s onder de soort homo sapiens mede in stand! En gelukkig maar volgens GeenStijl, want homo’s houden deze wereld “esthetisch gezien” leefbaar. Kip-ei verhaal? Hebben homo’s gewoon graag een iPhone, of zet de iPhone aan tot homosexualiteit?

Voel je als hetero echt niet aangesproken, hoor. Gebruik die iPhone gewoon, het is een prachtig apparaat, maar je loopt dus volgens GeenStijl wel een risico… Fresh voelt GeenStijl een beetje aan v.w.b. hun pleidooi; het is gewoon een apparaat dat Apple met de gebruiker in het achterhoofd ontworpen heeft en bovendien nog ultiem gehyped wordt. En ja, hypes, daar zijn homo’s inderdaad gevoelig voor. Welke andere mobiele telefoon werd zoveel besproken als de iPhone? Heel knap dat Apple zelfs het NOS Journaal haalt. Of was het misschien komkommertijd?

O, voordat GeenStijl met het verwijt komt dat dit wel een erg late reactie is op het artikel… Ik had het natuurlijk allang gelezen toen het uitkwam. Ik realiseer me nu pas wat de nieuwswaarde is voor de gemiddelde iPhonebezitter. We zijn gewoon benieuwd naar de eigen reactie van iPhoners. Jullie (iPhoners en GeenStijl) kunnen je reactie hieronder kwijt (reageren kan zonder registratie!). Neem het luchtig… Verder geen commentaar, geen commentaar, GEEN COMMENTAAR!

2 Reacties op “Heeft GeenStijl gelijk? De iPhone houdt deze wereld leefbaar.”

  1. Fresh schreef:

    Geen commentaar…

    BeantwoordenBeantwoorden
  2. Haje schreef:

    ik ben betere artikelen gewend van ifoneguide. Inderdaad komkomertijd lijkt mij

    BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie