Unlock je iPhone 4, 3G of 3Gs met Ultrasn0w

Na de gemakkelijke jailbreak van jailbreakme.com kun je je iPhone 3G, iPhone 3Gs of iPhone 4 nu ook simlockvrij maken met Ultrasn0w. Volg onderstaand stappenplan en je belt binnen enkele minuten met de GSM-provider van jouw keuze.

De Ultrasnow unlock werkt als jouw iPhone één van onderstaande modemfirmware heeft:

 • iPhone 3G en iPhone 3Gs: baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01 of 05.13.04.
 • iPhone 4: baseband 01.59.00.

Controleer de versie op jouw iPhone in ‘Instellingen->Algemeen->Info->Modemfirmware.

 1. Jailbreak je iPhone met jailbreakme.com. Je vindt onze handleiding voor de jailbreak hier.
  Let op! De jailbreak werkt tot en met iOS 4.0.1. Voor de jailbreak heb je een geactiveerde iPhone nodig. Je kunt je iPhone activeren met een (prepaid) simkaart van de provider waarop jouw iPhone gelockt is. T-Mobile NL telefoons kunnen bijvoorbeeld met een (prepaid) simkaart van T-Mobile NL worden geactiveerd.
 2. Zet na de jailbreak de wifi-verbinding op je iPhone aan en zorg dat je internetverbinding maakt met een wifi-netwerk. Zet ook het automatisch slot op ‘Nooit’, zodat je iPhone tijdens het unlocken niet in standby gaat. Dit doe je in ‘Instellingen->Algemeen->Automatisch slot->Nooit’.

 3. Start het programma Cydia, dat op je iPhone staat, op. Installeer vervolgens eerst alle updates die Cydia aanbiedt door op ‘Upgrade essential’ te tikken. Als er geen knop ‘Upgrade essential’ (meer) is, dan is Cydia up-to-date.

 4. Tik onderaan in het scherm van Cydia op ‘Manage’ en vervolgens op ‘Sources’. Controleer of de UtraSn0w source ‘repo666.ultrasn0w.com’ al in de lijst van de sources staat. Als dat het geval is ga je verder met punt 6.

 5. Voeg de UltraSn0w source van het iPhone Dev Team als volgt toe. Tik op de knop ‘edit’ rechtsboven in het scherm. Tik vervolgens op ‘Add’ linksboven. In het popup-scherm typ je http://repo666.ultrasn0w.com en tik daarna op de knop ‘Add Source’. Als je klaar bent druk je in Cydia op de knop ‘Return to Cydia’ en vervolgens op ‘Done’. (Let op! Schrijf ultrasn0w wel met een cijfer nul en niet met de letter O).

 6. Tik onderaan in het scherm van Cydia op ‘Search’ en zoek naar ultrasn0w (Let op! wel zoeken met een cijfer nul en niet met de letter O).

 7. Tik op ‘ultrasn0w’ en vervolgens op de knop ‘Install’ rechtsboven in het scherm. Tik daarna op ‘Confirm’ om de installatie van de unlock te starten.

 8. Zodra de installatie van UltraSn0w gereed is start je je iPhone opnieuw op door de aan-/uitknop en de homeknop tegelijkertijd ingedrukt te houden. Houd beide knoppen vast totdat het Apple logo weer in beeld verschijnt, dan laat je beide knoppen meteen los.
 9. Steek de simkaart in de iPhone en je kunt bellen. Voor de iPhone 4 dien je over een microsimkaart te beschikken. Vraag bij je provider na of die een microsim kan leveren. Je kunt echter ook zelf een microsim maken door je gewone simkaart te verknippen. Bekijk bijvoorbeeld dit filmpje op Youtube.
 10. Happy calling!

7 Reacties op “Unlock je iPhone 4, 3G of 3Gs met Ultrasn0w”

 1. julius schreef:

  ik snap dit niet… ik woon in naarden, heb i phone 3g en…. kan iemand mij helpen???

  BeantwoordenBeantwoorden
 2. andre schreef:

  ik heb mijn gejailbreakte 3G via Itunes laten upgraden naar hogere software versie zodat ik via i cloud kan synchroniseren met aangeschafte ipad 2. Echter al mijn gegevens zijn weg, back up ook niet benaderbaar en op iphone heb alleen een logo met verwijzing naar itunes.
  wie kan mij helpen met dit issue?

  BeantwoordenBeantwoorden
 3. Karin schreef:

  ik heb de iphone 4 gejailbraekt. Maar ik heb een ander firmware nummer dan dat hier staat. Kan ik deze stappen dan nog wel volgen?

  BeantwoordenBeantwoorden
 4. bram schreef:

  Wow jullie zijn echt geniaal, ik heb pas net de iphone echt 1 dag, en ik snap deze handleiding meteen en werkt goed !

  BeantwoordenBeantwoorden
 5. Michael schreef:

  echt super bedankt

  BeantwoordenBeantwoorden
 6. Marianne schreef:

  Geweldig, ik ben maar een beginneling, binnen 5 min unlockt, duidelijke handleiding!!!!
  Thanks

  BeantwoordenBeantwoorden
 7. Michael schreef:

  Het werk gewoon super

  BeantwoordenBeantwoorden

Plaats een Reactie